På svenska

HR-verkosto kehittää henkilöstötyötä

KT:n HR-verkosto kokoaa yhteen henkilöstötyötä tekevät työnantajan edustajat kaikista KT:n jäsenyhteisöistä. Verkosto tarjoaa alustan kehittää henkilöstöjohtamista ja henkilöstötyötä strategisesti ja tavoitteellisesti, jakaa hyviä käytäntöjä ja tukea muutosjohtamista organisaatioiden uudistuksissa. Verkosto haluaa toiminnallaan edistää laadukasta, strategista ja vastuullista henkilöstöjohtamista.

 HR-verkoston toiminnan tavoitteena on

  • vahvistaa henkilöstöjohdon strategista kumppanuutta johtamisjärjestelmässä
  • parantaa henkilöstöjohtamisen vaikuttavuutta, näkyvyyttä ja henkilöstötuottavuutta
  • tarjota vertaistukea ja jakaa osaamista ajankohtaisissa henkilöstöjohtamisen kysymyksissä 
  • tehostaa yhteistä työnantajaedunvalvontaa
  • vahvistaa julkisen alan  vetovoimaisuutta työnantajana.

 

KT:n koordinoima verkosto on suunnattu kaikille kunta- ja hyvinvointialan sekä KT:n yritysjäsenten henkilöstöammattilaisille eli henkilöstöjohdolle, henkilöstöjohtamisesta vastaaville kehittämispäälliköille ja asiantuntijoille sekä henkilöstöasioista vastaaville johtajille ja esihenkilöille. 

Verkoston jäseninä on esimerkiksi henkilöstöjohtajia, henkilöstöpäälliköitä, henkilöstöasiantuntijoita, hallintojohtajia, palvelussuhdepäällikköitä, rekrytoinnista vastaavia asiantuntijoita, suunnittelijoita, kunnansihteereitä, kehitysjohtajia ja monia muita työnantajan edustajia.

HR-verkoston toimintaa kehitetään yhteistyössä verkoston jäsenten kanssa. 

Miten mukaan HR-verkostoon?

Pääset mukaan verkoston toimintaan lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen HR-verkosto(at)kt.fi. Verkosto lähettää noin 10 kertaa vuodessa uutiskirjeen - HR-infon - jossa kerrotaan mm. verkoston tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.  
 

HR-verkoston tapahtumissa kehitetään henkilöstötyötä

HR-verkosto järjestää jäsenilleen ilmaisena 3–5 webinaaria sekä yhden verkostoitumistapaamisen vuosittain. Webinaarien ja tapahtumien aiheet vaihtelevat perinteisistä henkilöstöjohtamisen teemoista ajankohtaisiin aiheisiin. Tapahtumissa kuullaan tutkimustietoa sekä case-esimerkkejä verkostolaisten omilta työpaikoilta. 

Jaana Näsänen

kehittämispäällikkö
Puhelin:
+358 9 771 2141
Matkapuhelin:
+358 50 384 1664
Sähköposti:
Jaana.Nasanen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT