På svenska
Yleiskirje
26/2023
Kunnanhallituksille, kuntayhtymille, hyvinvointialueille, hyvinvointiyhtymille sekä KT:n yritysjäsenille

Kutsu osallistua KT-työnantajapäiville 13.-14.3.2024 Oulussa

Kunnat ja alueet tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaajana

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT järjestää KT-työnantajapäivät 13.–14.3.2024 Oulun teatterissa teemalla Kunnat ja alueet tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaajana. Kaupunkien, kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden ja -yhtymien sekä jäsenyritystemme johto ja työnantajaedustajat ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan.

Vuodesta 1987 alkaen järjestetty työnantajatapahtuma on saanut uuden nimen ja uuden alun koronavuosien etätapahtumien jälkeen. Luvassa on kaksi päivää kiinnostavia puheenvuoroja ja verkostoitumista ajankohtaisten asioiden ympärillä. Vastaava tapahtuma (Kuntatyönantajapäivät) järjestettiin viimeksi vuonna 2016 Jyväskylässä, joten nyt on jo aika tavata!

Hyvä johtaminen turvaa tulevaisuuden hyvinvoinnin

KT-työnantajapäivien teeman mukaisesti perehdymme yhdessä toimintaympäristön muutoksiin, jotka vaikuttavat toimintaamme hyvinvoinnin turvaajina. Hallitusohjelman työmarkkinauudistukset ja työrauhan kannalta kriittisen työmarkkinajärjestelmämme tulevaisuus, kuntien ja hyvinvointialueiden johtaminen sekä Nato-Suomen varautuminen poikkeustilanteisiin vaikuttavat voimakkaasti toimintaamme.

Hyvinvointiyhteiskunnan turvaamiseen vaikuttaa olennaisesti myös henkilöstön saatavuus, joten vastuullinen johtajuus ja hyvä työnantajatoiminta ovat keskeisiä näkökulmia tehtävissämme onnistumisen kannalta. Tulevaisuutta ajatellen on huomioitava myös digitaalisen maailman, kuten tekoälyn ja sosiaalisen median vaikutukset johtamiseen.

Tapahtuma on suunnattu johdolle ja muille työnantajan edustajille

KT-työnantajapäivät on tarkoitettu jäsenyhteisöjen johdolle, työnantajan edustajille ja virkamiesjohdolle kaikilla toimialoilla. Päiville ovat tervetulleita myös työnantaja-asemassa toimivat poliittiset päättäjät.

KT suosittelee, että jokaisen jäsenyhteisön edustaja osallistuisi tapahtumaan, joka tarjoaa ajankohtaisen näkymän Suomen suurimman työmarkkinatoimialan johtamisympäristöön. Odotammekin KT-työnantajapäiville satoja työnantajien edustajia ympäri Suomen.

Ilmoittautuminen ja majoitusohjeet

Tapahtumaan on ilmoittauduttava viimeistään 29.2.2024 mennessä.

Päivien osallistumismaksu on 635 €/hlö. Jos samasta organisaatiosta on vähintään 4 osallistujaa, osallistumismaksu on 590 €/hlö. Hinta sisältää ohjelman ja ohjelmassa mainitut ateriat. Lasku osallistujille lähetetään ensi vuoden puolella.

Tapahtuman ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet >

Sivustollamme kerrotaan myös hotellikiintiöistä ja niiden voimassaoloajoista. Huomioittehan, että hotellikiintiöiden varaukset päättyvät jo ennen ilmoittautumisen päättymistä. Osallistujat varaavat ja maksavat majoittumisensa itse.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä tapaamaan KT:n edustajia ja kollegoita!
 

KUNTA- JA HYVINVOINTIALUETYÖNANTAJAT KT

Toimitusjohtaja Markku Jalonen

Hallituksen puheenjohtaja Ari Korhonen

Kuntajaoston puheenjohtaja Outi Mäkelä

Hyvinvointialuejaoston puheenjohtaja Olli Naukkarinen

Yritysjaoston puheenjohtaja Juha Jääskeläinen

 

Aija Tuimala

yhteysjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2198
Matkapuhelin:
+358 40 869 6494
Sähköposti:
Aija.Tuimala@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT