På svenska

Esihenkilöiden ja keskijohdon valmennusohjelma (EKJ) tukee johtamista

Valmennus on suunnattu kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen sekä hyvinvointialueiden esihenkilöille ja keskijohdolle.

EKJ kehitettiin yhdessä kuntien kanssa vuosina 2015–2016. Kehittämisvaiheessa ohjelmaa ja siihen liittyviä pilotteja rahoittivat Tekes, pilottiorganisaatiot sekä Kuntayt5, jonka muodostavat KT, Kuntaliitto, Keva, Kuntarahoitus ja Avaintyönantajat Avainta ry.

  EKJ-sertifikaatti

  Kuntaliitto myöntää ohjelman suorittaneille EKJ-sertifikaatin, joka on julkinen tunnustus korkeatasoisista valmiuksista toimia kuntasektorin esihenkilötehtävissä sekä kehittää omaa työyhteisöään ja osaamistaan. Sertifikaattiin on oikeutettu henkilö, joka on tehnyt EKJ-kehittymistehtävän ja osallistunut valmennusohjelmaan.
   

  EKJ-valmennusohjelma tukee johtajuudessa kehittymissä

  EKJ-valmennusohjelmassa tavoitteena on omassa johtajuudessa kasvaminen ja kehittyminen, joka tukee myös organisaation johtamisen kehittämistä.

  Ohjelma tarjoaa osallistujille

  • työkaluja oman johtajuuden tunnistamiselle ja kehittämiselle
  • tukea esihenkilötaitoihin palveluiden ja työn muutoksessa
  • mahdollisuuden pysähtyä keskustelemaan ja saada vertaistukea
  • ohjattua ryhmäcoachausta.

  EKJ9 ja EKJ10 käynnistyvät keväällä 2024

  Vuonna 2024 järjestetään kaksi Esihenkilöiden ja keskijohdon valmennusohjelmaa. Toinen ohjelmista on suunnattu kunta-alan esihenkilöille ja toinen hyvinvointialueiden esihenkilöille. Molemmat valmennusohjelmat alkavat huhtikuussa ja päättyvät lokakuussa. Ilmoittautuminen ohjelmiin on käynnissä.

  Jaana Näsänen

  kehittämispäällikkö
  Puhelin:
  +358 9 771 2141
  Matkapuhelin:
  +358 50 384 1664
  Sähköposti:
  Jaana.Nasanen@kt.fi
  Organisaatio:
  Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT