Käyttöehdot

KT Kuntatyönantajien verkkosivut ja niihin liittyvät aineistot on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla tekijänoikeutta koskevilla säännöksillä ja määräyksillä. Oikeudet sivustoihin ja niillä julkaistuihin aineistoihin kuuluvat KT Kuntatyönantajille tai muille aineistojen yhteydessä mainituille tahoille.

KT Kuntatyönantajien verkkosivujen käyttäjä sitoutuu noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja.

Vastuunrajoitukset

KT Kuntatyönantajat pyrkii huolehtimaan tuottamansa sisällön ja linkkien ajankohtaisuudesta. Se ei kuitenkaan vastaa vahingoista, joita verkkosivustojen sisällön mahdolliset virheet tai puutteellisuudet aiheuttavat käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle. KT Kuntatyönantajat ei myöskään vastaa sivustojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä soveltuvuudesta ja sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

KT Kuntatyönantajat ei vastaa sellaisesta haitasta, joka aiheutuu teknisistä häiriöistä esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyksien tai internetverkon mahdollisista toimintakatkoksista.

KT Kuntatyönantajat ei ole myöskään vastuussa verkkosivustoille linkitetystä kolmannen osapuolen julkaisemista materiaaleista.

KT Kuntatyönantajat varaa oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa verkkosivujensa käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä palveluita. KT Kuntatyönantajat voi myös keskeyttää palvelun tarjoamisen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Tekijänoikeudet ja linkittäminen

Käyttäjä ei saa käyttää sivujen sisältöä (kuvia, valokuvia, tekstejä, verkkojulkaisuja, liitetiedostoja, yms.) eikä levittää tekijänoikeudella suojattua materiaalia ilman oikeudenhaltijan lupaa.

Sivuille linkittäminen muilta www-sivustoilta ja muista palveluista on sallittua edellyttäen, että lähde mainitaan niitä käytettäessä. Linkitetyn sivuston on auettava tyhjään ikkunaan ilman kehyksiä. Muunlainen linkittäminen ilman oikeudenhaltijan lupaa on kielletty.

Henkilötietojen käyttö

KT Kuntatyönantajat noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia.

Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja pyydetään ainoastaan kysymysten ja palautteiden lähettäjiltä ja uutiskirjeen tilaajilta, jotta voimme vastata palautteeseen tai lähettää uutiskirjeen.

Verkkopalvelun kehittämistä varten sen käytöstä kerätään yleisiä tilastotietoja.

Palaute

Voit antaa palautetta sivuston sisällöstä palautelomakkeen avulla. Lomake löytyy KT organisaationa -valikosta.