Uutinen

Miksi kuntien ja kuntapäättäjien pitäisi näkyä somessa?

KT:n ja Kuntaliiton uusi digitalisaatio käsittelevä podcast-sarja tarjoaa oivalluksia kuntien digikehittämiseen. Sarjan ensimmäisessä jaksossa keskustellaan somen hyödyistä kunnille.

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcast on kahdeksan jakson kokonaisuus kuntien keskeisistä digikehittämisen kysymyksistä.

Sarjan avausjaksossa Kuntaliiton tietojohtaja Tom Holmroos, vaikuttamisviestinnän asiantuntija ja kaupunginvaltuutettu Pekka Sauri sekä Limingan kunnan kyläpäällikkö Pekka Rajala keskustelevat siitä, miksi kunnan ja kuntapäättäjän pitäisi näkyä ja kuulua sosiaalisen median kanavissa.

Digipalvelut saavutettaviksi kaikille

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcastissa pohditaan myös, miten säästöt ja digitalisaatio liittyvät yhteen ja miten digipalveluista tehtäisiin saavutettavia ihan kaikille.

Jaksoissa kuullaan myös näkemyksiä siitä, miten laadukas digiopetus taataan koko kuntakentässä ja millaisia rooleja kunnalla on rakennetun ympäristön digitalisaatiossa.

Sarjassa syvennytään myös siihen, miten sosiaali- ja terveyspalvelujen ja nuorisotyöhön liittyvien palvelujen kehittyminen digitaalisiksi muuttaa kunnissa tehtävää työtä.

Podcast on osa KT:n ja Kuntaliiton Digiä kuntatyössä -sarjaa.

Muualla verkossa