Uutinen

Etänä enemmän -hanke on valittu Euroopan komission menestystarinaksi

Etänä enemmän - sotetyö uudistuu -hankkeessa etsitään ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen ja kehitetään esihenkilöiden etä- ja kriisijohtamistaitoja. Hanke käynnistyi vuonna 2019 ennen Covid19-pandemiaa, mutta viimeistään pandemia osoitti hankkeen teemat ja toimintatavat erittäin tärkeiksi ja ajankohtaisiksi.

Etänä enemmän -hankkeen tunnuksessa on kädet.

Hankkeen ajankohtaisuus ja merkityksellisyys on huomioitu Euroopan komissiossa, sillä komissio on valinnut Etänä enemmän -hankkeen yhdeksi menestystarinakseen. Kotimaassa hanke on puolestaan otettu mukaan Tutkitun tiedon teemavuoden 2021 ohjelmaan.

KT osatoteuttajana TAMK:n koordinoimassa hankkeessa

KT Kuntatyönantajat toteuttaa yhtä Etänä enemmän -hankkeen työpakettia yhdessä koko valtakunnallisen hankkeen koordinaattorin Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Työpaketissa tarjotaan etä-, muutos- ja kriisijohtamiseen liittyviä webinaareja, teemavalmennuksia ja pienryhmäohjausta sekä tuotetaan materiaalia esihenkilöiden arjen työn tueksi. Hankkeen tavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta.

Etänä enemmän -webinaarit ja teemavalmennukset

KT Kuntatyönantajien ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteinen työpaketti huipentuu 3.6.2021 järjestettävään iltapäiväseminaariin. Seminaari kokoaa yhteen innostavia puhujia, näkökulmia ja esimerkkejä arjen johtamisesta koronavuoden ajalta ja suuntaa katseen tulevaan.

Lisäksi toukokuussa järjestetään kaksi palautteeseen, palkitsemiseen ja arviointiin liittyvää tilaisuutta: 6.5. webinaari ja 19.5. teemavalmennus. Lisätietoa tapahtumista ja ilmoittautuminen KT:n sivuilta.

Aiheesta muualla

Anniina Tuomi

asiakkuuksien ja kehittämisen asiantuntija
Puhelin:
+358 9 771 2039
Matkapuhelin:
+358 50 405 9989
Sähköposti:
Anniina.Tuomi@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT