På svenska
Uutinen

Kunteko: Tekojen viikoilla tehdään hyvä työ näkyväksi ja palkitaan!

Tule mukaan levittämään kuntatyön hyviä käytäntöjä ja kehittämistyötä Tekojen Torilla! Tekojen Tori on areena, jossa voit oppia muilta, jakaa uusia ideoita ja kehittämistekoja sekä verkostoitua. Torilla on nyt yli 100 kehittämistekoa eri puolelta Suomea, ja lisää kerätään. Kun kerrot, miten sinun työpaikallasi on uudistettu työtä, osallistut kilpailuun.

Parhaat teot palkitaan

Kunteko-ohjelmassa vietetään tekojen viikkoja 14.–25.11.2016. Sinä aikana Tekojen Torille ilmoitetut uudet kehittämisteot osallistuvat kilpailuun, jossa palkintoina on työyhteisön kehittämispelejä, julkisuutta alan lehdissä ja sähköisissä kanavissa sekä jouluisia herkkuja.

Palkinnot myönnetään teoille, joissa on selkeästi kuvattu, miten uudistuksilla on saatu aikaan parempia tuloksia ja työelämän laatua. Tärkeää myös on, että kehittämiseen on osallistunut johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä.

Hyödy muiden kehittämistyöstä ja saa oman työsi tulokset näkyviin

Tekojen Torilla voit nostaa oman kuntasi tai työyhteisösi kehittämistyön esille ja kasvattaa hyvää mainetta työ- ja asuinpaikkana. Tällä hetkellä Tekojen Torilla eniten tekoja on ilmoitettu Hämeenkyröstä, Järvenpäästä, Vantaalta, Helsingistä, Hollolasta ja Kotkasta. Toimialoista kärkeä pitävät sosiaali- ja terveyspalvelut sekä opetus- ja kasvatusala.

Tekojen Tori voi toimia oman organisaationne hyvien käytäntöjen tietopankkina. Torilla on mahdollista vinkata muiden hyvistä teoista sekä lukea TOP10 kiinnostavia ratkaisuja ja keskustella. Lisäksi kehittämiskumppaneiden ja vertaistuen hakeminen onnistuu Torilla.

Osallistuminen on helppoa – haasta mukaan esimiehesi, kollegasi ja naapurikuntasi

Osallistu parhaiden tekojen kilpailuun täyttämällä KERRO KEHITTÄMISTEKO -lomake osoitteessa www.kunteko.fi/tekojen-tori. Katso samalla, kuinka monta tekoa sinun organisaatiostasi tai kunnastasi jo on. Levitä tietoa tekojen viikosta ja haasta esimiehesi, kollegasi, naapuriyksikkösi tai naapurikuntasi kertomaan hyvästä kuntatyöstä.

Tekojen viikkoja voit seurata Kuntekon Facebook- ja Twitter-kanavissa:

www.facebook.com/kunteko2020

https://twitter.com/kunteko2020

Teot ratkaisevat!