På svenska
Yleiskirje
7/12
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

Seuraava kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla järjestetään 12.–13.6.2012. Seminaarin järjestävät KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarin otsikkona on ”Keskitetystä palkanmaksusta paikalliseen palkitsemiseen”. Seminaarissa käsitellään mm. palkkausjärjestelmien kehitysvaiheita, esimerkkejä kuntien palkitsemiskäytännöistä sekä ajankohtaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenne- ja kuntarakenneuudistuksia. Tapahtuma on myös 25-vuotisjuhlaseminaari.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopiston verkkosivujen kautta www.lskesayliopisto.fi > Ilmoittautuminen työmarkkinaseminaariin tai sähköpostilla asiakaspalvelu.rauma(at)lskesayliopisto.fi tai puhelimitse 0201 558 421. Kesäyliopiston verkkosivuilla on myös luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin. Seminaarin osallistumismaksu on 220 euroa.

KT Kuntatyönantajat toivoo henkilöstöjohdon ja muiden työnantaja-asemassa olevien osallistumista seminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Seminaarin yhteydessä KT järjestää myös vapaamuotoisen työnantajatapaamisen 12.6. illansuussa.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö Margareta Heiskanen
 
Liite Työmarkkinaseminaarin ohjelma, tilanne 23.4.2012