På svenska
Yleiskirje
8/09
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Työelämää koskevien asiakirjojen uudistaminen

Kunnallisen alan työelämän kehittämisasioita koskevissa vuoden 2007 neuvotteluissa sovittiin asetettavaksi työryhmä, joka käy läpi voimassa olevat sopimukset ja suositukset tarkoituksena uudistaa tai kumota niistä vanhentuneet asiakirjat.

Työryhmän työ tuli saattaa valmiiksi 31.3.2009. Työryhmä on käynyt läpi voimassa olevat suositussopimukset sekä suositukset ja päätynyt liitteen mukaisiin toimenpiteisiin. Liitteeseen on koottu erikseen voimassa olevat sekä kumotut/kumoutuneet sopimukset ja suositukset.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                 Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö                                    Margareta Heiskanen

Liite
Työelämää koskevat sopimukset ja suositukset (pdf)