På svenska
Yleiskirje
9/06
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan XIX työmarkkinaseminaari Raumalla

XIX työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 7.8.6.2006. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopija­järjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Seminaarissa käsitellään kunta- ja palvelurakenneuudistusta erityisesti henkilöstökysymysten näkökulmasta sekä palkkausjärjestelmien kehittämistä ja tasa-arvoisuutta.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko sähköpostilla maj-lis.haapala@lskesayo.fi tai puhelimella (02) 824 0647 tai faksilla (02) 822 5751. Ilmoittauduttaessa kerrotaan osallistujan nimi, kutsukirjeen postitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mitä taustajärjestöä edustaa. Kesäyliopiston kotisivuilla www.Iskesayo.fi/tyomarkkinaseminaari on luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin.

Seminaariin tulee ilmoittautua 13.5.2006 mennessä. Osallistumismaksu 200 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvin ja toisen päivän lounaan sekä iltaohjelman.

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista työmarkkina-asioista.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                                     Margareta Heiskanen

LIITE (pdf)
XIX työmarkkinaseminaarin ohjelma

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT