På svenska
Yleiskirje
14/05
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan XVIII työmarkkinaseminaari Raumalla

XVIII työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 8.-9.6.2005. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarin ensimmäisenä päivänä käsitellään palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän tilaa tuoreen tutkimustiedon ja käytännön kuntaesimerkkien perusteella. Toisena päivänä käsitellään kuntataloutta ja muita ajankohtaisia asioita, jotka luovat haasteita ja reunaehtoja myös kuntien palkka- ja henkilöstöstrategialle. 

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon mieluiten kesäyliopiston Internet-sivujen kautta löytyvällä nettilomakkeella www.Iskesayo.fi/tyomarkkinaseminaari tai puhelimella (02) 824 0647, faksilla (02) 822 5751 tai sähköpostilla maj-lis.haapala@lskesayo.fi. Kesäyliopiston kotisivuilla on myös luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin.

Seminaariin tulee ilmoittautua 14.5.2005 mennessä. Osallistumismaksu 180 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvit ja iltaohjelman. 

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin keskustelemaan ajankohtaisista palkkauskysymyksistä.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                                     Margareta Heiskanen

LIITE  XVIII työmarkkinaseminaarin ohjelma  

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT