• Selaa sopimuksen lukuja AvaaSulje
    Liite 8 Suositus näyttelijöiden edustuksesta teatterin hallinnossa ja neuvottelukunnassa

    II Neuvottelukunta

    8 § Tehtävät

    Teatterissa toimii neuvottelukunta, jonka tehtävänä on edistää teatterin luovaa työtä sekä osallistua työn suunnitteluun.

    9 § Kokoonpano

    Neuvottelukunnassa on teatteriin työsuhteessa olevan johdon, näyttelijäkunnan sekä mahdollisesti muiden teatterin työntekijäryhmien keskuudestaan valitsemia edustajia. Neuvottelukuntaan voi kuulua myös 2 §:ssä mainitun viranomaisen edustaja, mikäli neuvottelukunta yksimielisesti niin päättää.

    Neuvottelukunta valitaan vuodeksi kerrallaan.

    Neuvottelukunta valitsee itselleen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuorovuosin teatterin johdon ja henkilökunnan edustajista sekä ottaa sihteerin, jonka tulee olla työsuhteessa teatteriin.

    Neuvottelukunta valitsee tarvittaessa taiteellisen jaoston sekä mahdollisesti muita jaostoja.

    10 § Kokoontuminen

    Neuvottelukunta kokoontuu puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta vähintään neljä kertaa vuodessa ja muulloinkin, jos vähintään puolet neuvottelukunnan jäsenistä niin vaatii.

    11 § Järjestelyryhmä

    Teatterissa toimii teatterin johdon edustajan puheenjohdolla ns. järjestelyryhmä, joka käsittelee teatterin tuotantoon liittyviä käytännön asioita.

    12 § Yhteinen kokous

    Edellä 2 §:ssä mainittu viranomainen ja teatterin koko henkilökunta kokoontuvat kerran näytäntökauden aikana teatterin työajalla keskustelemaan yhdessä teatterin toimintaan liittyvistä asioista.

    13 § Suositussopimuksen voimassaolo

    Tämä suositussopimus on voimassa niin kuin kunnallinen näyttelijöiden työehtosopimus.