KT Koulutusten käytännön järjestelyt

KT:n koulutukset on tarkoitettu työnantajan edustajille kunnissa, kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla, hyvinvointiyhtymissä ja yhteisöjäsenten organisaatioissa. Koulutukset on kohdennettu henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä muiden toimialojen asiantuntijoille, esihenkilöille ja johdolle. Jokaisen koulutuksen tiedoissa on määritelty kohderyhmä.

Suurin osa KT:n koulutuksista järjestetään webinaareina, jotka ovat jäsenille maksuttomia. Lähikoulutuksista peritään kohtuullinen osallistumismaksu, joka kattaa koulutuksen järjestelyistä syntyvät kustannukset. 

Kouluttajat ovat pääosin KT:n omia asiantuntijoita. Tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät jokaisen koulutuksen ja tapahtuman lisätiedoissa. 

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Osallistuminen koulutuksiin vaatii ilmoittautumisen. Verkkosivuiltamme löytyvät kaikki koulutukset, joissa ilmoittautuminen on käynnissä. Jokaisesta koulutuksesta on kerrottu tavoite, sisältö, kohderyhmä, järjestämistapa, kouluttajat sekä muut tarvittavat ohjeet ja lisätiedot.

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu KT:n tapahtumaportaalissa. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiin. Koulutuksen tiedoissa on myös viimeinen ilmoittautumisaika, jonka jälkeen emme valitettavasti ota vastaan ilmoittautumisia. 

Webinaarina järjestettävien koulutusten osallistujan linkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla osoitteesta KT Koulutus. Koulutuspäivänä emme enää pysty vastaamaan tiedusteluihin.  

Esitysmateriaalit ja tallenteet löytyvät KT Linjasta

Useimmista koulutuksista esitysmateriaali löytyy KT Linjasta. Koulutusten sivut näkyvät vain kirjautuneille KT Linjan käyttäjille. Osasta koulutuksia tehdään myös tallenne. Tiedot esitysmateriaalista ja tallenteesta on kirjattu etukäteen kunkin koulutuksen tietoihin.

Esitysmateriaalit viedään KT Linjaan mahdollisimman pian koulutuksen jälkeen, tallenne valmistuu noin viikon kuluessa koulutuksesta. Koulutusten esitysmateriaalit ja tallenteet poistetaan KT Linjasta neljä kertaa vuodessa. Kunkin koulutuksen lisätiedoissa kerrotaan, mihin asti materiaalit ovat saatavilla. 

KT:n jäsenten edustajat saavat tunnukset KT Linjaan. Tunnuksia voi tiedustella osoitteesta toimisto@kt.fi. 

  • Lisätiedot koulutuksista sähköpostitse: koulutus@kt.fi
  • KT Linjan tunnuksia voi tiedustella sähköpostitse: toimisto@kt.fi

 

Lena Sjöblom

koulutuskoordinaattori
Puhelin:
+358 9 771 2403
Matkapuhelin:
+358 50 301 9167
Sähköposti:
Lena.Sjoblom@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT