KT Koulutusten käytännön järjestelyt

KT:n koulutukset on tarkoitettu työnantajan edustajille kunnissa, kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla, hyvinvointiyhtymissä ja yritysjäsenten organisaatioissa. Koulutukset on kohdennettu henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä muiden toimialojen asiantuntijoille, esihenkilöille ja johdolle. Jokaisen koulutuksen tiedoissa on määritelty sen kohderyhmä.

Koulutuksia järjestetään työ- ja virkaehtosopimusten soveltamiseen, palvelussuhdekysymyksiin, työelämään liittyvään lainsäädäntöön, johtamiseen, esihenkilötyöhön, henkilöstöjohtamiseen, työelämän laatuun ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.​

Suurin osa KT:n koulutuksista järjestetään webinaareina, jotka ovat jäsenille maksuttomia. Lähikoulutuksista peritään kohtuullinen osallistumismaksu, joka kattaa koulutuksen järjestelyistä syntyvät kustannukset. 

Kouluttajat ovat pääosin KT:n omia asiantuntijoita. Tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät jokaisen koulutuksen ja tapahtuman lisätiedoissa. 

Ilmoittautuminen koulutuksiin Linjan tunnuksilla

Koulutuksiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Verkkosivuiltamme löytyvät kaikki koulutukset, joihin ilmoittautuminen on käynnissä. Jokaisesta koulutuksesta on kerrottu tavoite, sisältö, kohderyhmä, järjestämistapa, kouluttajat sekä muut tarvittavat ohjeet ja lisätiedot. Koulutuksen tiedoissa on myös viimeinen ilmoittautumisaika, jonka jälkeen emme valitettavasti ota vastaan ilmoittautumisia. 

Koulutuksiin ilmoittautuminen vaatii tunnukset KT Linjaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu. Tunnukset Linjaan saavat kaikki KT:n jäsenyhteisöjen työnantajaa edustavat henkilöt. Linjassa voit myös itse peruuttaa ilmoittautumisesi koulutukseen. 

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiin, jolla olet kirjautunut Linjaan. Webinaarina järjestettävien koulutusten osallistujan linkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä sähköpostilla osoitteesta KT Koulutus. Koulutuspäivänä emme enää pysty vastaamaan tiedusteluihin. 

Linja on KT:n työnantajaportaali, jossa löytyvät muun muassa koulutusten ja tapahtumisen aineistoja sekä erilaisia ohjeita. Myös eri verkostoilla on omat sivunsa Linjassa. 

  • KT Linjan tunnuksia voi pyytää palvelupostistamme: toimisto@kt.fi

Esitysmateriaalit ja tallenteet löytyvät Linjasta

Useimmista koulutuksista esitysmateriaali löytyy Linjasta. Osasta koulutuksia tehdään myös tallenne. Tiedot esitysmateriaalista ja tallenteesta on kirjattu etukäteen kunkin koulutuksen tietoihin. Koulutusten sivut näkyvät vain kirjautuneena Linjaan.

Esitysmateriaalit viedään Linjaan ennen koulutusta, viimeistään koulutuspäivänä, ja mahdollinen tallenne koulutuksen jälkeen noin viikon kuluessa. Koulutusten esitysmateriaalit ja tallenteet ovat käytettävissä noin kuukauden verran. Esitysmateriaalit ja tallenne poistetaan koulutuksen ajankohdasta seuraavan kuukauden lopussa.

  • Lisätiedot koulutuksista sähköpostitse: koulutus@kt.fi
  • KT Linjan tunnuksia voi tiedustella sähköpostitse: toimisto@kt.fi

Tietosuoja

Henkilötietojasi käsitellään KT:n asiakas- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti. Osassa webinaareja osallistujien nimi näkyy muille osallistujille yhteyden välityksellä.

Lena Sjöblom

koulutuskoordinaattori
Puhelin:
+358 9 771 2403
Matkapuhelin:
+358 50 301 9167
Sähköposti:
Lena.Sjoblom@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT