På svenska
Yleiskirje
4/2023
Kunnanhallituksille, kuntayhtymille, hyvinvointialueille, hyvinvointiyhtymille sekä KT:n yritysjäsenille

Kunta- ja hyvinvointialan työmarkkinaseminaari Lahdessa

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT järjestää yhdessä pääsopijajärjestöjen ja Lahden kaupungin kanssa työmarkkinaseminaarin Lahdessa Sibeliustalolla 16.–17.5.2023. Edellisen kerran seminaari järjestettiin Tampereella vuonna 2019. Seminaari jatkaa aikaisempien vuosien Rauman ja Tampereen työmarkkinaseminaarien perinteitä.

Seminaari on tarkoitettu kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, hyvinvointiyhtymien sekä muiden kunta- ja hyvinvointialan organisaatioiden (esimerkiksi em. tytäryhtiöiden) ylimmälle johdolle, henkilöstöjohdolle ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, eri toimialojen johdolle ja muille työnantaja-asemassa oleville sekä luottamusmiehille ja muille henkilöstön edustajille.

Seminaarin teemana on #Siirtymä. Aiheita ovat mm. työmarkkinoiden haasteet, palkkausjärjestelmien uudistaminen sekä talouden mahdollisuudet ja haasteet. Luvassa on myös perinteinen paneeli KT:n ja pääsopijajärjestöjen kesken.

Seminaarissa kuullaan kokemuksia sekä pohditaan henkilöstökysymyksiä monesta näkökulmasta. Ohjelma löytyy KT:n verkkosivuilta: työmarkkinaseminaarin ohjelma >

Seminaarin yhteydessä KT järjestää myös oman työnantajatapaamisen. KT toivoo tapaavansa jäsenorganisaatioidensa ylintä johtoa, henkilöstöjohtoa ja muita työnantajaedustajia seminaarissa!

Seminaarin hinta on 310,50 euroa + alv 24 %. Linkki seminaarin ilmoittautumissivuille >

KUNTA- JA HYVINVOINTIALUETYÖNANTAJAT KT

Toimitusjohtaja    Markku Jalonen

Tutkimusjohtaja    Mika Juutinen

 

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT