På svenska
Yleiskirje
4/2019
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Tampereella

KT Kuntatyönantajat järjestää yhdessä kunta-alan pääsopijajärjestöjen ja Tampereen kaupungin kanssa työmarkkinaseminaarin Tampereella
Tampere-talolla 15.–16.5.2019. Edellisen kerran seminaari järjestettiin vuonna 2017. Seminaari jatkaa aikaisempien vuosien Rauman työmarkkinaseminaarien perinteitä uudistuneella toteutustavalla.

Seminaari on tarkoitettu kuntien, kuntayhtymien ja muiden kunnallisten organisaatioiden ylimmälle johdolle, henkilöstöjohdolle ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, eri toimialojen johdolle ja muille työnantaja-asemassa oleville sekä luottamusmiehille ja muille henkilöstön edustajille. Myös sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa mukana olevat ovat tervetulleita.

Seminaarin teemana on #Murros 2019. Aiheita ovat mm. työmarkkinoiden haasteet, työn vaativuuden arviointi ja sote- ja maakuntauudistus. Luvassa on myös perinteinen paneeli KT:n ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen kesken.

Seminaarissa kuullaan kokemuksia sekä pohditaan henkilöstökysymyksiä monesta näkökulmasta. Ohjelmaluonnos on liitteenä. Lopullinen ohjelma valmistuu kevään aikana ja päivitetään KT:n verkkosivuille.

Seminaarin yhteydessä KT järjestää myös oman työnantajatapaamisen Tampere-talolla. KT toivoo tapaavansa kunnallisten organisaatioiden ylintä johtoa, henkilöstöjohtoa ja muita työnantajaedustajia seminaarissa!

Seminaarin hinta on 350 euroa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.4.2019. Linkki seminaarin ilmoittautumissivuille: https://www.lyyti.fi/reg/tyomarkkinaseminaari2019/fi


Työmarkkinajohtaja    Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö       Mika Juutinen

 

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT