På svenska
Yleiskirje
8/2018
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 41 vuotta 16.–17.8.2018

Kunta-alan yhteistoiminta- ja työelämän kehittämisseminaari järjestetään 16.–17.8.2018 Lappeenranta-salissa, osoitteessa Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Kilpailukykyä vai kilpajuoksua? 41. Lappeenranta-seminaari tarjoaa kahden päivän löytöretken kunta-alan tulevaisuuteen ja laadukkaisiin julkisiin palveluihin asiantuntevien esiintyjien, työpaikkojen kertomusten ja innostavien keskustelujen kautta.

Ajankohtaisena tarkastelun kohteena on kuntatyön kilpailukyky. Mitä se on asiakkaiden, johtamisen, kehittämisen ja hyvin toimivien työyhteisöjen näkökulmista? Tarkoittaako kilpailukyky rohkeutta kilpailla ja kokeilla uutta vai sitä, että jo on muita parempi?  Mitä kuntatyöpaikoilla jo tehdään hyvin ja voidaan tehdä paremmin? Alivaltiosihteeri Päivi Nerg ja KT:n sekä kunta-alan pääsopijajärjestöjen edustajat kommentoivat sote-maakuntaratkaisuja. Yhteenvedossa palataan siihen, mikä tekee Suomesta maailman parhaan maan. Seminaarin juontavat Riku Rantala ja Tuomas Milonoff.

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, päättäjille, henkilöstöjohdolle ja esimiehille, kehittämisen asiantuntijoille, henkilöstön edustajille sekä yhteistyötoimikunnille ja kehittämisryhmille. Osallistujiksi odotetaan satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt Lappeenrannan kaupungin kanssa. Seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.

Tämä yleiskirje liitteineen pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.

Tervetuloa Lappeenranta-seminaariin!

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja        Markku Jalonen

Johtava työelämän kehittämisen asiantuntija    Niilo Hakonen

Liite    Ohjelma 2018

Niilo Hakonen

johtava työelämän kehittämisen asiantuntija
Puhelin:
+358 9 771 2025
Matkapuhelin:
+358 40 820 6800
Sähköposti:
Niilo.Hakonen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT