På svenska
Yleiskirje
4/17
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 40 vuotta 17.8.–18.8.2017

Kunta-alan yhteistoiminta- ja työelämän kehittämisseminaari täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlaseminaari järjestetään Lappeenrannassa 17.–18.8.2017
Lappeenranta-salissa, osoitteessa Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Paluu tulevaisuuteen -seminaarissa valaistaan kuntien merkitystä hyvinvoinnin rakentajina Suomen 100-vuotisen kehityskaaren aikana. Kuulemme, miten muutoksia on toteutettu käytännössä ihmisten ehdoilla ja mitä voimme niistä oppia tulevaisuutta ajatellen. Kurkistamme myös työelämän tulevaisuuteen sekä kunta-alan valtakunnalliseen ja paikalliseen yhteistoimintaan työelämän uudistamisessa. Seminaari tarjoaa monia näkökulmia, tutkimusta ja käytäntöä, polemisointia ja vuorovaikutusta uudistumiseen ja muutoksen johtamiseen. Tehdään maailman merkityksellisin kuntatyö entistä paremmaksi ja palataan tulevaisuuteen tekemään kestävää muutosta ihmisten ehdoilla.

Tilaisuus on tarkoitettu päättäjille, henkilöstöjohdolle ja esimiehille, kehittämisen ja yhteistoiminnan asiantuntijoille sekä henkilöstön edustajille. Osallistujiksi odotetaan satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia. Seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.

Tämä yleiskirje liitteineen pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.

Tervetuloa Lappeenranta-seminaariin!

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Kehittämispäällikkö Terttu Pakarinen


Liite  Ohjelma