På svenska
Yleiskirje
2/16
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 18.–19.8.2016

​Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään Lappeenrannassa 18.–19.8.2016 Lappeenranta-salissa, osoitteessa Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Digisaatio – haaste kuntatyölle? -seminaarissa pohditaan digitalisaation vaikutuksia työhön ja työelämään eri näkökulmista. Yhtenä teemana on sitoa digitalisaatio toimintaympäristön muihin muutoksiin, kuntakentän uudistuksiin ja palveluiden kehittämiseen. Samalla pohditaan teknologiaa ihmisen ja arjen näkökulmasta. Arvot ja etiikka sekä oppimisen ja johtamisen murros siivittävät ajatuksemme pohtimaan tulevaisuuden työtä. Kuntien esimerkit tuovat seminaariin käytännönläheisyyttä, jossa digiloikkaa katsotaan niin ikääntyneiden kuin lastenkin silmin.
 
Tilaisuus on tarkoitettu päättäjille, henkilöstöjohdolle ja esimiehille, kehittämisen ja yhteistoiminnan asiantuntijoille sekä henkilöstön edustajille. Osallistujiksi odotetaan satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia. Seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.
 
Tämä yleiskirje liitteineen pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. 
 
Tervetuloa Lappeenranta-seminaariin!

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Kehittämispäällikkö  Terttu Pakarinen

Liite  Ohjelma