På svenska
Yleiskirje
1/16
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kuntatyönantajapäivät 26.–27.5.2016 Jyväskylässä

”Kunnat murroksessa - johtaminen keskiössä”

KT Kuntatyönantajat järjestää Kuntatyönantajapäivät 26.–27.5.2016 Kongressikeskus Paviljongissa Jyväskylässä teemalla ”Kunnat murroksessa - johtaminen keskiössä”.

Tuleva sote- ja maakuntauudistus on suurin Suomessa tehty hallinnon ja toimintatapojen uudistus. Maakunnallisista työnantajayksiköistä tulee suuria työnantajia ja niiden tehtävät ovat moninaiset. Samanaikaisesti kunnilla on mahdollisuus suunnata toimintaansa uudelleen ja rakentaa tulevaisuuden kuntia. Murroksessa tarvitaan hyvää muutosjohtamista, vakaata työnantajatoimintaa ja tiivistä yhteistyötä. Kuntajohtaja ja päättäjä, tule Kuntatyönantajapäiville 2016 verkostoitumaan ja kuulemaan, miten selvitä uudistushaasteista!

Odotamme Kuntatyönantajapäiville satoja kunnallisia työnantajia ympäri Suomen. KT pitää tärkeänä, että jokainen kunta ja kuntayhtymä olisi edustettuna Kuntatyönantajapäivillä. Päivät järjestetään seitsemännen kerran.

Kuntatyönantajapäivät on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, työnantajan edustajille ja virkamiesjohdolle kaikilla toimialoilla. Päiville
ovat tervetulleita myös työnantaja-asemassa toimivat poliittiset päättäjät.

Päivien ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet löytyy tästä linkistä: www.kt.fi/kt-paivat

Ilmoittautumiset 6.5.2016 mennessä. Osallistumismaksu on alempi, mikäli ilmoittautuu viimeistään 31.3.2016 mennessä.

Kun ilmoittautuminen tapahtuu 31.3.2016 mennessä, osallistumismaksu on 420 euroa + alv/henkilö. Kun kunnasta tai kuntayhtymästä ilmoittautuu samalla ilmoituksella vähintään kolme edustajaa, alennettu osallistumismaksu on 400 euroa + alv/henkilö. Osallistumismaksu 31.3. jälkeen on 450 euroa + alv/henkilö eikä ryhmäalennus enää ole voimassa.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä tapaamaan kunta-alan työnantajia ja yhteistyökumppaneita! Kuntatyönantajapäivät, joita on järjestetty jo vuodesta 1987, on kuntatyönantajien tärkein tapahtuma vuonna 2016.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö Margareta Heiskanen

Liite  Ohjelma

Jaana Pirhonen

johdon assistentti
Puhelin:
+358 9 771 2501
Matkapuhelin:
+358 50 312 0210
Sähköposti:
Jaana.Pirhonen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT