På svenska
Yleiskirje
4/15
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 20.–21.8.2015

​Lappeenranta-seminaari 20.–21.8.2015 Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään Lappeenrannassa 20.–21.8.2015 Lappeenranta-salissa, osoitteessa Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Uskalla, oivalla, uusiudu -seminaarissa pohditaan kunnan uutta ideaa ja kuntamaisemaa yhteisöllisen oppimisen näkökulmasta. Oppiva talous ja kuntatalous työelämän merkityksellisyyden ja uudistumisen ankkureina tarjoavat pohdittavaa meille kaikille. Pohdintaa ja vuoropuhelua rikastaa koko seminaarin ajan työskentelevä raati, joka kysyy ja myös vastaa siihen, mitä kunta-alan työelämän kehittämiseksi olisi tehtävä. Käytännön esimerkit uskalluksesta ja uudistumisesta vakuuttavat yhdessä tekemisen merkityksestä.

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien päättäjille, henkilöstöjohdolle ja esimiehille, kehittämisen ja yhteistoiminnan asiantuntijoille sekä henkilöstön edustajille. Osallistujiksi odotetaan satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia. Seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.

Tänä vuonna seminaarissa annetaan myös tunnustuspalkinto, jonka tarkoituksena on nostaa esille onnistuneita esimerkkejä siitä, kuinka kuntatyöpaikoilla on onnistuttu parantamaan tuloksellisuutta ja työelämän laatua työnantajan ja henkilöstön yhteistyönä. Vinkkaaminen hyvästä työyhteisöstä tapahtuu toimittamalla vapaamuotoinen, lyhyt kuvaus perusteluineen Lappeenranta-seminaarin suunnittelutyöryhmälle 15.5.2015 mennessä. Tarkemmat tiedot liitteessä ”Palkittavaksi haetaan: hyviä kehittämistarinoita!”

Tämä yleiskirje liitteineen pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.

Tervetuloa Lappeenranta-seminaariin!

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS


Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen


Kehittämispäällikkö Terttu Pakarinen


Liitteet

  1. Seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen
  2. Palkittavaksi haetaan: hyviä kehittämistarinoita!


Lisätietoja
Terttu Pakarinen, kehittämispäällikkö +358 9 771 2228, +358 50 338 0472
Niilo Hakonen, johtava työelämän kehittämisen asiantuntija +358 9 771 2025, +358 40 820 6800