På svenska
Yleiskirje
1/14
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kuntatyönantaja-lehti työvälineeksi esimiehille ja päättäjille

Työnantajapolitiikka on tärkeä menestystekijä kunnille ja sen linjauksista päättävät luottamushenkilöt. Kuntatyönantaja tarjoaa tietoa ja taustaa työnantajatoimintaan ja työnantajapolitiikan kehittämiseen.

KT:n asiantuntijat toimittavat Kuntatyönantaja-lehden kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöhallinnon työvälineeksi. Lehdessä on työnantajatietoa ja kannanottoja, jota ei saa mistään muualta.

Vuoden 2014 numeroissa kerrotaan mm. virka- ja työehtosopimuksista, tuloksellisuudesta, henkilöstöasioista kuntaliitoksissa, palkkauksen kehittämisestä, työhyvinvoinnista ja osaamisen ennakoinnista. Lehdessä jatketaan kuntien henkilöstöjohdon ja esimiesten haastatteluja ja hyvien henkilöstöjohtamisen käytäntöjen esittelemistä. Lisäksi lehdessä on ruotsinkielinen osuus "Svensk resumé”.

Tehdyn lukijakyselyn mukaan Kuntatyönantaja-lehti koetaan hyödylliseksi ja luotettavaksi työvälineeksi. KT Kuntatyönantajat pitääkin tärkeänä, että kunnat ja kuntayhtymät tilaavat Kuntatyönantaja-lehden johtotehtävissä ja henkilöstöhallinnossa työskenteleville sekä kaikille esimiehille virastoihin, laitoksiin ja työyksiköihin.

KT suosittaa myös, että Kuntatyönantaja-lehti tilataan työnantaja- ja henkilöstöasioista päättäville luottamushenkilöille, kuten kunnanhallitusten ja henkilöstölautakuntien jäsenille.

Tilaukset suoraan KT:stä

Olemme luopuneet tilausasiamiesten käytöstä kuluvan vuoden alusta. Uuden käytännön vuoksi tilausasiamiesten kautta tehdyt lehtitilaukset päättyivät vuoden 2013 lopussa. Saadakseen Kuntatyönantaja-lehden myös kuluvana vuonna, on huolehdittava, että lehtitilaus on uusittu tilaamalla lehti suoraan KT:stä.

Kuntatyönantaja-lehden voi tilata lehden verkkosivuilta osoitteesta www.kuntatyonantajalehti.fi, josta löytyvät sähköiset lomakkeet tilauksen tekemiseen.

Kuntatyönantaja-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Vuoden 2014 vuoden alusta lehden tilaushintaan ei enää lisätä arvonlisäveroa. Lehden tilaushinta on 45 euroa/vuosikerta. Kuntatyönantajan voi tilata kestotilauksena (jatkuva tilaus) tai vuositilauksena, jolloin tilauskausi on yksi kalenterivuosi.

Lisätietoja tilauksista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ktlehtitilaus(at)kt.fi tai ottamalla yhteyttä Marko Haakanaan (marko.haakana(at)kt.fi). Häneltä voi tarkistaa tilauksen voimassaolon myös soittamalla numeroon 09 771 2107.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Päätoimittaja Suvi Veramo

Tiedoksi

  • henkilöstö- ja palkkahallinnon vastaavat
  • virastojen, laitosten ja työyksiköiden johtajat ja päälliköt
  • kunnanhallitusten ja henkilöstölautakuntien puheenjohtajat
  • lehtitilauksista vastaavat

 

Teuvo Arolainen

viestintäpäällikkö
Puhelin:
+358 9 771 2518
Matkapuhelin:
+358 50 324 1195
Sähköposti:
Teuvo.Arolainen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT