På svenska
Yleiskirje
6/13
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

Seuraava kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla järjestetään
5.6.–6.6.2013. Seminaarin järjestävät KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarin otsikkona on ”Työaika keskusteluttaa muuttuvassa työelämässä”. Seminaarissa käsitellään mm. työelämän muutostrendejä, jaksotyöaikakokeilun puolen vuoden kokemuksia, työuran mittaista työaikaa ja eläkkeitä. Seminaarissa puheenvuoron pitävät peruspalveluministeri sekä alansa asiantuntijat TEM:stä, Työterveyslaitokselta, Eläketurvakeskuksesta, Kevasta ja Tilastokeskuksesta sekä kunnista, KT:sta ja kunta-alan pääsopijajärjestöistä.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopiston verkkosivujen kautta www.lskesayliopisto.fi > Ilmoittautuminen työmarkkinaseminaariin. Kesäyliopiston verkkosivuilla on myös luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin. Seminaarin osallistumismaksu on 300 euroa.

KT Kuntatyönantajat toivoo henkilöstöjohdon ja muiden työnantaja-asemassa olevien osallistuvan seminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Seminaarin yhteydessä KT järjestää myös vapaamuotoisen työnantajatapaamisen 5.6. illansuussa.
 
KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö Margareta Heiskanen
 
Liite Työmarkkinaseminaarin ohjelma, tilanne 10.4.2013