På svenska
Yleiskirje
5/12
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 16.–17.8.2012

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään 16.–17.8.2012 Lappeenrannan kaupungin kongressisalissa, os. Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.
 
Tänä vuonna Lappeenranta -seminaari tarkastelee poliittisen ohjauksen todellisuutta ja työn merkityksellisyyden rakentumista. Esiin nousevat muun muassa arjen sujuvuus, työn tuloksellisuus ja työssä viihtyvyys. Taustana ovat niin kuntarakenteen uudistaminen kuin työelämän kehittämisen valtakunnallinen strategia.

Seminaarin teemat avaavat kehittämisnäköalan hyvään ja tulokselliseen työelämään, rakenneuudistusten tavoitteisiin ja edellytyksiin.
 
Tilaisuus on tarkoitettu päättäjille, henkilöstöjohdolle ja esimiehille, kehittämistyön asiantuntijoille ja yhteistoiminnan kehittäjille sekä henkilöstön edustajille. Osallistujiksi odotetaan taas satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia.

Seminaari on vuorovaikutteinen, kommentteja, kysymyksiä ja keskustelua huippuasiantuntijoiden puheenvuorojen virittämänä.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.
 
Tervetuloa!
 
KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS
 
Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Neuvottelupäällikkö Jorma Palola

Liite Seminaarikutsu​