På svenska
Yleiskirje
17/12
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

KT luopuu paperisten yleiskirjeiden lähettämisestä vuonna 2013

KT Kuntatyönantajat siirtyy vuoden 2013 alusta sähköisiin yleiskirjeisiin. Luovumme samalla maksullisista yleiskirjeistä, koska yleiskirjeet ovat luettavissa verkkosivuiltamme. Emme siis enää lähetä yleiskirjeitä painettuina postitse kuntiin ja kuntayhtymiin emmekä niitä meiltä erikseen tilanneille.

KT:n yleiskirjeet julkaistaan KT Kuntatyönantajien verkkosivuilla suomenkielisenä osoitteessa www.kt.fi ja ruotsinkielisinä osoitteessa www.kommunarbetsgivarna.fi.

Voitte tilata RSS-syötteen yleiskirjeestä

Halukkaat voivat tilata verkkosivuiltamme yleiskirjeiden RSS-syötteen. RSS-syöte tuo tiedon yleiskirjeen julkaisemisesta haluamallanne tavalla. Syötteen voi tilata suoraan syötteenlukijoihin, uusimpiin selaimiin tai sähköpostiohjelmiin. Yleiskirjeiden RSS-syötteen voi tilata osoitteesta https://www.kt.fi/rss/yleiskirjeet (suomenkieliset) tai http://www.kommunarbetsgivarna.fi/sv/rss/Sidor/default.aspx
(ruotsinkieliset).

Kunnille ja kuntayhtymille ilmoitus sähköpostitse uudesta yleiskirjeestä

Mikäli kunta tai kuntayhtymä haluaa jatkossa sähköpostitse ilmoituksen uuden yleiskirjeen ilmestymisestä, pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostiosoitteen, johon ilmoitus halutaan, osoitteeseen yleiskirje(at)kt.fi (suomenkieliset yleiskirjeet) ja cirkular(at)kt.fi (ruotsinkieliset yleiskirjeet).

Pyydämme teitä huolehtimaan, että sähköiset yleiskirjeet jaetaan ensi vuonna kunnassanne/kuntayhtymässänne.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Viestintäpäällikkö Suvi Veramo