På svenska
Yleiskirje
16/11
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

Seuraava kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla järjestetään 8.– 9.6.2011. Seminaarin järjestävät KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesä-yliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarissa käsitellään palkitsemisen ja palkkausjärjestelmän kehittämistä, tuotteistamista kuntapalveluissa, työssä jatkamisen tukemista sekä peruspalveluohjelmaa valtio-kuntasuhteen ohjausvälineenä.
 
Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopiston verkkosivujen kautta www.lskesayliopisto.fi > Ilmoittautuminen työmarkkinaseminaariin tai puhelimitse 020 155 8421 tai 040 712 6591. Kesäyliopiston verkkosivuilla on myös luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin. Seminaarin osallistumismaksu on 220 euroa.
 
KT Kuntatyönantajat toivoo henkilöstöjohdon ja muiden työnantaja-asemassa olevien runsaslukuista osallistumista seminaariin. Seminaarin yhteydessä KT järjestää myös vapaamuotoisen työnantajatapaamisen
8.6. illansuussa.
 
KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö Margareta Heiskanen
 
Liite Työmarkkinaseminaarin ohjelma, tilanne 11.4.2011