På svenska
Yleiskirje
11/10
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

Seuraava kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla järjestetään 9.-10.6.2010. Seminaarin järjestävät Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarin teemana on "Tuloksellisuus, palkat ja talous".

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko netti­lomakkeella www.lskesayliopisto.fi > Työmarkkinaseminaari > Ilmoittautuminen 2010 tai sähköpostitse asiakaspalvelu.rauma@lskesayliopisto.fi tai puhelimitse 02 824 0647 tai faksilla 02 822 5751. Ilmoittauduttaessa kerrotaan osallistujan nimi, kutsukirjeen postitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mitä kuntaa tai kuntayhtymää tai taustajärjestöä edustaa.

Kesäyliopiston kotisivuilla www.lskesayliopisto.fi >Työmarkkinaseminaari on luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin.

Seminaarin osallistumismaksu 210 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvin ja toisen päivän lounaan sekä iltaohjelman.

Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo henkilöstöjohdon ja muiden työnantaja-asemassa olevien runsaslukuista osallistumista seminaariin. KT järjestää seminaarin yhteydessä myös kuntatyönantajien vapaa­muotoisen tapaamisen 9.6.2010 illansuussa.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja  Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö Margareta Heiskanen

Liite 

Työmarkkinaseminaarin ohjelma, tilanne 26.4.2010 (pdf)