På svenska
Yleiskirje
10/09
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 20.-21.8.2009

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään 20.21.8.2009 Lappeenrannan kaupungintalon kongressisalissa, os. Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Tämän vuoden Lappeenranta-seminaari rakentaa siltaa kunnan ja asiakkaan-kuntalaisen välille. Teemaotsikko "Rakenteet rytisivät ja parasta tuli mitä tapahtui asiakkaalle" luonnehtii kummankin seminaaripäivän näkökulmaa. Näin valaistaan muutosjohtamisen, työyhteisön ja työprosessien yhteistoiminnallisen kehittämisen yhteyttä asiakkaan, kuntalaisen palvelu-jen parantamiseen.

Teemat ja asiantuntijapuheenvuorot ulottuvat valtakunnallisista politiikan ja kehittämisinstituutioiden tavoitteista ja toiminnoista paikallisen kehittämisen malleihin ja kokemuksiin.

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille. Osallistujiksi tähän vuosittaiseen suurtapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna satoja työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajia. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat lähettävät edustajiaan seminaariin. Kuntatyönantajien edustajille järjestetään seminaarin yhteydessä erillinen tapaaminen.

Seminaari on vuorovaikutteinen, tarkoitus on välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä vilkasta keskustelua.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja  Markku Jalonen

Kehittämispäällikkö  Jorma Palola

Liite
Seminaariohjelma (pdf)