På svenska
Yleiskirje
9/08
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 14.-15.8.2008

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään 14.15.8.2008 kaupungintalon kongressisalissa, os. Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Tämän vuoden Lappeenranta-seminaari, "Kuntatyö Mitä kuuluu ja kuka käskee", käsittelee työn, teknologian ja tuottavuuden uusia yhteyksiä sekä oppimista. Näin seminaari jatkaa viimevuotisen innovaatio- ja luovuusteeman käsittelyä. Tämän vuoden seminaarissa tarkastellaan myös vuorovaikutusta strategisena voimavarana.

Kuntien ja palvelurakenteiden uudistuminen vaikuttavat kuntatyöhön monin tavoin. Näitä kuntatyön polttavimpia kysymyksiä ruoditaan KUNTAPUHE-ohjelmaosuudessa. Toisen seminaaripäivän aamunavauksena kirjailija, toimittaja Outi Nyytäjä tarkastelee kuntaa läheltä ja kauempaa.

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille. Osallistujiksi tähän vuosittaiseen suurtapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat lähettävät edustajiaan seminaariin. Kuntatyönantajien edustajille järjestetään seminaarin yhteydessä erillinen tapaamistilaisuus.

Seminaari on vuorovaikutteinen lehterihaastatteluineen; tarkoitus on
välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä vilkasta keskustelua.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                               Markku Jalonen

Apulaisneuvottelupäällikkö                    Pirkko Leivo

Liite (pdf)

Seminaarin ohjelma
Lisätietoa ja ilmoittautuminen Lappeenrannan kaupungin sivuilla