På svenska
Yleiskirje
7/08
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

Seuraava kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla järjestetään 4. 5.6.2008. Seminaarin järjestävät Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Tänä vuonna seminaarissa käsitellään kunta- ja palvelurakenneuudistuksen etenemistä erityisesti työmarkkinaosapuolia kiinnostavista näkökulmista sekä kunnallisten palvelujen tuloksellisuuteen liittyviä haasteita ja tuloksellisuuden kehittämistä.

Seminaariin ilmoittaudutaan 16.5.2008 mennessä Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko sähköpostitse asiakaspalvelu.rauma@lskesayliopisto.fi tai puhelimitse (02) 824 0647 tai faksilla (02) 822 5751. Ilmoittauduttaessa kerrotaan osallistujan nimi, kutsukirjeen postitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mitä kuntaa tai kuntayhtymää tai muuta taustajärjestöä edustaa.

Kesäyliopiston kotisivuilla www.lskesayliopisto.fi >Työmarkkinaseminaari on luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin.

Seminaarin osallistumismaksu 210 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvin ja toisen päivän lounaan sekä iltaohjelman.

Kunnallinen työmarkkinalaitos järjestää seminaarin yhteydessä myös työnantajien vapaamuotoisen tapaamisen 4.6. illansuussa.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                 Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö                                    Margareta Heiskanen

Liite 
Työmarkkinaseminaarin ohjelma (pdf)

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT