Suomeksi
Cirkulär
7/08
Till kommunstyrelserna och samkommunerna

Kommunala arbetsmarknadsseminariet i Raumo

Årets kommunala arbetsmarknadsseminarium hålls i Raumo den 45 juni 2008. Seminariet, som går på finska, arrangeras av Kommunala arbetsmarknadsverket och kommunsektorns huvudavtalsorganisationer i samarbete med Raumo stad och Länsi-Suomen kesäyliopisto.

Vid seminariet behandlas kommun- och servicestrukturreformen ur aspekter som särskilt intresserar arbetsmarknadsparterna, utmaningarna för en resultatrik kommunal service och arbetet med resultatutveckling.

Anmälan till seminariet bör ha inkommit senast 16.5.2008 till Länsi-Suomen kesäyliopisto per e-post asiakaspalvelu.rauma@lskesayliopisto.fi, telefon (02) 824 06 47 eller fax (02) 822 57 51. Ange deltagarens namn, adress för informationsbrev, faktureringsadress, telefonnummer, e-post­adress och kommun, samkommun eller annan organisation.

På sommaruniversitetets webbplats www.lskesayliopisto.fi >Työmarkkinaseminaari finns en förteckning över logialternativ. Vid bokningen av hotellrum lönar det sig att nämna att det gäller deltagande i det kommunala arbetsmarknadsseminariet.

Deltagaravgiften för seminariet är 210 euro och inkluderar seminariematerial, kaffe, lunch under den andra dagen och kvällsprogram.

För arbetsgivarna arrangerar Kommunala arbetsmarknadsverket dessutom en sammankomst under friare former som går av stapeln på kvällen den 4 juni.

KOMMUNALA ARBETSMARKNADSVERKET

Arbetsmarknadsdirektör                          Markku Jalonen

Forskningschef                                        Margareta Heiskanen

Bilaga
Programmet för arbetsmarknadsseminariet

Mika Juutinen

utredningsdirektör
Telefon:
+358 9 771 2131
Mobiltelefon:
+358 50 502 0300
E-post:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisation:
Kommun- och välfärdsområdesarbetsgivarna KT