På svenska
Yleiskirje
4/08
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kuntatyönantajapäivät 15.-16.5.2008 Helsingissä "Tunne haasteesi - johda vahvasti"

Kunnallinen työmarkkinalaitos järjestää Kuntatyönantajapäivät 15.16.5.2008 Helsingin messukeskuksessa. Osallistujiksi kutsutaan kaikki kuntien ja kuntayhtymien johtohenkilöt sekä hallintokuntien esimiesasemassa toimivat viranhaltijat. Päiville odotamme satoja kunnallisia työnantajia ympäri Suomen.

Kuntatyönantajapäivät on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien poliittisille päättäjille sekä virkamiesjohdolle kaikilla hallinnon tasoilla. Kutsu koskee kunnanvaltuustojen ja -hallitusten puheenjohtajistoa ja jäseniä, henkilöstölautakuntien jäseniä, kuntajohtajia, henkilöstö- ja taloushallinnon asiantuntijoita ja kehittäjiä sekä yleensä esimiesasemassa toimivia.

Kuntatyönantajapäivät näyttävät suuntaa lähivuosien kehitykselle. Ohjelmassa käsitellään mm. neuvottelu- ja sopimusjärjestelmän linjauksia, työvoiman saatavuutta, terveydenhuollon tuottavuutta, henkilöstöjohtamiseen liittyviä haasteita muutostilanteissa sekä kuntien työnantajakuvan merkitystä.

Ilmoittautua voi KT:n internet-sivuilla osoitteessa www.kuntatyonantajat.fi. Osallistumismaksu on 490 euroa/henkilö. Alennettu maksu on 420 euroa, kun kunnasta/kuntayhtymästä on vähintään kolme edustajaa.

Työnantajatoiminta kunnissa ja kuntayhtymissä uudistuu. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä tapaamaan alan toimijoita ja yhteistyökumppaneita! Kuntatyönantajapäivät on kohtaamispaikka ja alan tärkein tapahtuma 2008.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö                                     Margareta Heiskanen

Liitteet (pdf)

Ohjelma
Ilmoittautumisohjeet

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT