På svenska
Yleiskirje
8/07
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 16.-17.8.2007

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään 16.17.8.2007 kaupungintalon kongressisalissa, os. Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Tämän vuoden Lappeenranta-seminaarissa käsitellään Suomen tulevaisuuspolkuja ja innovatiivisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuutta. Erityisesti pohditaan miten kuntapalvelujen innovatiivisuutta voitaisiin kehittää ja miten kuntatyönantaja voisi kehittää omaa toimintaansa.

Seminaarissa esitellään proaktiivisen kunnan edellytyksiä ja mahdollisuuksia siirtyä työn harmaudesta työn imuun. Ohjelmassa on myös hyviä esimerkkejä henkilöstötyön ja palvelutuotannon kehittämisen hyvistä käytännöistä, mm. Lahden, Jyväskylän ja Salon seutuyhteistyöstä sekä innovaatioista terveydenhuollon organisaatioissa ja organisaatioiden uusiutumis- ja oppimiskyvystä ammatillisen opetuksen rakennemuutoksissa.  

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille. Osallistujiksi tähän vuosittaiseen suurtapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat lähettävät edustajiaan seminaariin. Kuntatyönantajien edustajille järjestetään seminaarin yhteydessä erillinen tapaamistilaisuus.

Seminaari on vuorovaikutteinen; tarkoitus on välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä vilkasta keskustelua.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojelu-organisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Markku Jalonen

Neuvottelupäällikkö                                  Heikki Saipio

Liite (pdf)
Seminaariohjelma
ilmoittautumisohjeineen