På svenska
Yleiskirje
5/07
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan XX työmarkkinaseminaari Raumalla

XX työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 6.7.6.2007. Seminaarin järjestävät Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

20-vuotisjuhlaseminaarissa pohditaan, miten sopimustoiminta, palkkausjärjestelmä ja neuvottelukulttuuri ovat muuttuneet 20 vuodessa, sekä tulevaisuuden haasteita työmarkkinatoiminnassa. Lisäksi käsitellään monipuolisesti tulevan syksyn sopimusneuvottelujen lähtökohtia ja näkymiä.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko sähköpostitse asiakaspalvelu.rauma@lskesayliopisto.fi tai puhelimitse (02) 824 0647 tai faksilla (02) 822 5751. Ilmoittauduttaessa kerrotaan osallistujan nimi, kutsukirjeen postitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä mitä kuntaa tai kuntayhtymää tai muuta taustajärjestöä edustaa.

Kesäyliopiston kotisivuilla www.lskesayliopisto.fi/  >Työmarkkinaseminaari on luettelo majoitusvaihtoehdoista. Hotellihuonetta varattaessa kannattaa mainita osallistuvansa kunta-alan työmarkkinaseminaariin.

Seminaariin tulee ilmoittautua 22.5.2007 mennessä. Osallistumismaksu 200 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvin ja toisen päivän lounaan sekä iltaohjelman.

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista työmarkkina-asioista.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Markku Jalonen

Tutkimuspäällikkö                                     Margareta Heiskanen

Liite (pdf)
Seminaarin ohjelma

Mika Juutinen

tutkimusjohtaja
Puhelin:
+358 9 771 2131
Matkapuhelin:
+358 50 502 0300
Sähköposti:
Mika.Juutinen@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT