På svenska
Yleiskirje
15/06
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 30 vuotta 17.-18.8.2006

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään 17.18.8.2006 kaupungintalon kongressisalissa, os. Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Kuntasektorin työmarkkinatoimijat ovat jo 30 vuoden ajan kokoontuneet elokuussa Lappeenrantaan pohtimaan kuntien palvelutoiminnan ja henkilöstöjohtamisen yhteistoiminnallista kehittämistä.

30-vuotisjuhlaseminaarissa käsitellään työn merkitystä ihmiselle, luovien kuntapalvelujen merkitystä Suomen taloudelliselle kehitykselle ja ikäkehityksen haasteita kuntapalveluille ja henkilöstöpolitiikalle. Seminaarissa esitellään myös esimerkkejä henkilöstötyön ja palvelutuotannon kehittämisen hyvistä käytännöistä.  

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille. Osallistujiksi tähän vuosittaiseen suurtapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat lähettävät edustajiaan seminaariin. 

Seminaari on vuorovaikutteinen; tarkoitus on välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä vilkasta keskustelua. 

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                 Jouni Ekuri

Neuvottelupäällikkö                                 Heikki Saipio  

LIITE 
Seminaariohjelma ja ilmoittautuminen (www.lappeenranta.fi)