På svenska
Yleiskirje
26/05
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunnallinen eläinlääkäritaksa 1.9.2005 lukien

Oheisena lähetetään tiedoksi Lääkärisopimuksen (2005-2007) liitteen 5 3 §:n mukainen kunnallinen eläinlääkäritaksa 1.9.2005 lukien. Taksaan (mm. käynti- ja toimenpidepalkkiot) on tehty 2 %:n yleiskorotus verrattuna yleiskirjeen 7/2005 mukaan alustavasti tiedoksi lähetettyyn taksaan. Lääkärisopimusta tehtäessä jätettiin em. 2 %:n erä käyttämättä mahdollista toimenpidepalkkiojärjestelmän uudistamista varten, jota ei kuitenkaan tässä vaiheessa toteutettu. Lääkärisopimuksen kehittämistyöryhmä jatkaa myöhemmin taksan edelleen kehittämistä.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                                  Jouni Ekuri

Neuvottelupäällikkö                                  Ulla-Riitta Parikka

 

LIITE  Kunnallinen eläinlääkäritaksa 1.9.2005