På svenska
Yleiskirje
15/04
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan XVII työmarkkinaseminaari Raumalla

XVII työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 9.-10.6.2004. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos ja kunta-alan pääsopijajärjestöt yhteistyössä Rauman kaupungin ja Länsi-Suomen kesäyliopiston kanssa.

Seminaarin teemana on tänä vuonna henkilökohtainen ja ryhmäkohtainen palkitseminen. Seminaarissa käsitellään mm. työsuorituksen arviointia, henkilökohtaista lisää ja tulospalkkausta myös käytännön kuntaesimerkein.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko kesäyliopiston Internet-sivujen kautta löytyvällä nettilomakkeella www.lskesayo.fi/tyomarkkinaseminaari.htm, puhelimella (02) 824 0647, faksilla (02) 822 5751 tai sähköpostilla maj-lis.haapala(at)lskesayo.fi. Majoitus on osanottajien itse varattava. Luettelo majoitusvaihtoehdoista on liitteenä.

Seminaariin tulee ilmoittautua 15.5.2004 mennessä. Osallistumismaksu 170 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvit ja iltaohjelman.

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin keskustelemaan ajankohtaisista palkkausjärjestelmäkysymyksistä.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                     Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                        Margareta Heiskanen

 

LIITTEET

  1. XVII työmarkkinaseminaarin ohjelma
  2. Luettelo majoitusvaihtoehdoista