På svenska
Yleiskirje
13/03
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kunta-alan XVI työmarkkinaseminaari Raumalla

XVI työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 4.–5.6.2003. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos, kunta-alan pääsopijajärjestöt, Rauman kaupunki ja Länsi-Suomen kesäyliopisto.

Seminaari teemat ovat tänä vuonna palkkausjärjestelmän kehittäminen, määräaikaisten palvelussuhteiden perusteet ja käyttö kunta-alalla sekä palvelujen vaihtoehtoiset tuottamistavat. Ohjelmassa on esimerkkejä kuntien kokemuksista ja toimenpiteistä sekä sopijaosapuolten vuoropuhelua.

Seminaariin ilmoittaudutaan Länsi-Suomen kesäyliopistoon joko KT:n kotisivujen (www.kuntatyonantajat.fi -> Tapahtumat) kautta tai kesäyliopiston kotisivujen (www.lskesayo.fi/tyomarkkinaseminaari.htm) kautta, puhelimitse tai faksilla. Ilmoittautumislomake ja luettelo majoitusvaihtoehdoista ovat liitteenä.

Seminaariin tulee ilmoittautua 15.5.2003 mennessä. Osallistumismaksu 160 euroa sisältää seminaariaineiston, päiväkahvit ja iltaohjelman.
Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin pohtimaan ajankohtaisia työmarkkinakysymyksiä.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                          Margareta Heiskanen

LIITTEET
1. XVI työmarkkinaseminaarin ohjelma
2. Luettelo majoitusvaihtoehdoista
3. Ilmoittautumislomake