På svenska
Yleiskirje
12/03
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kuntatyönantajapäivät 2003

Kunnallinen työmarkkinalaitos järjestää Kuntatyönantajapäivät 5.–6.11.2003 Kajaanissa, Kainuun pääkaupungissa. Kuntatyönantajapäivät järjestetään nyt viidennen kerran. Edellisen kerran kuntien ja kuntayhtymien työnantajaedustajat olivat koolla vuonna 1999 Helsingissä.

Kuntatyönantajapäivät on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien luottamushenkilöjohdolle, kunnan- ja kaupunginjohtajille, henkilöstö- ja palkka-asioista vastaaville päättäjille ja asiantuntijoille sekä kunnallisten liikelaitosten ja säätiöiden edustajille.

Kuntatyönantajapäivien teemana on Ovi tulevaisuuteen. Tapahtumassa rakennetaan kuvaa siitä, miltä tulevaisuus näyttää, miten se vaikuttaa kuntiin ja mitä se kunnallisille työnantajille merkitsee. Esitelmissä käsitellään mm. työvoiman saatavuutta, työnteon monimuotoistumista, henkilöstön johtamista ja osaamisen merkitystä, kunnallisten palvelujen roolia sekä työmarkkinoiden tulevaa kehitystä.

Päivien ohjelma ilmoittautumisohjeineen on oheisessa esitteessä. Ilmoittautua voi esitteen ilmoittautumislomakkeella tai KT:n Internet-sivujen kautta.

Kuntatyönantajapäivät on kohtaamispaikka kunnallisia työnantajia edustaville luottamushenkilöille sekä toimihenkilöille. Kunnallinen työmarkkinalaitos kutsuu kaikki kuntatyönantajien edustajat osallistumaan tähän suurtapahtumaan.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                      Jouni Ekuri

Konttoripäällikkö                           Katriina Nokelainen
 

LIITE

Kuntatyönantajapäivien esite