På svenska
Yleiskirje
8/02
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

XV kunta-alan työmarkkinaseminaari Raumalla

XV työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 5. - 6.6.2002. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos, kunta-alan pääsopijajärjestöt, Rauman kaupunki ja Länsi-Suomen kesäyliopisto.

Seminaarin teemana on tänä vuonna Kunta -  kilpailukykyinen työnantaja. Seminaarissa pohditaan keinoja työvoiman saatavuuden ja pysyvyyden turvaamiseksi, millainen on kilpailukykyisen kunnan työnantajakuva sekä millaiset reunaehdot kuntatalous ja eläketalous asettavat kilpailukyvylle. Ohjelmassa on asiantuntijoiden alustuksia, esimerkkejä kuntien toimenpiteistä sekä sopijaosapuolten vuoropuhelua.

Seminaarin ohjelma, ilmoittautumislomake ja luettelo majoittumisvaihtoehdoista ovat liitteenä. Ilmoittautua voi puhelimitse, faksilla, sähköpostilla tai netin kautta. Seminaariin tulee ilmoittautua 15.5.2002 mennessä. Osallistumismaksu on 160 euroa.

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin pohtimaan ajankohtaisia työvoimakysymyksiä.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                     Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                        Margareta Heiskanen

 

Liitteet

XV työmarkkinaseminaarin ohjelma
Länsi-Suomen kesäyliopiston työmarkkinaseminaaria koskeva esite
Ilmoittautumislomake