På svenska
Yleiskirje
13/02
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Kuudes valtakunnallinen kunta-alan työkykysymposium

6. valtakunnallinen kunta-alan työkykysymposium järjestetään 4. - 5.2.2003 Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopionlahdenkatu 23 - 25, Kuopio.

Kunta-alan valtakunnallisesta työsuojeluyhteistoiminnasta vastaava Työturvallisuuskeskuksen hallituksen kuntaryhmä on jo aikaisemmin päätynyt jakamaan Sanoista tekoihin - henkilöstötalous- ja työkykypalkinnon joka toinen vuosi. Seuraavan kerran palkitseminen tapahtuu vuoden 2004 symposiumin yhteydessä.

Kunta-alan työkykysymposiumin tavoitteena on keskustella ajankohtaisista kuntasektorin henkilöstön työkyvyn kysymyksistä sekä kannustaa omaehtoiseen kehittämis- ja tutkimustoimintaan työpaikoilla. Tällä kerralla paneudutaan ohjelmassa erityisesti johtamiseen, rekrytoinnin haasteisiin, turvallisuusajatteluun uuden työturvallisuuslain näkökulmasta sekä myöskin jaksamista tukevaan liikuntaan.

Symposium on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, henkilöstöhallinnon, työsuojelun ja työterveyshuollon kehittäjille, päättäjille ja tekijöille.

Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo symposiumiin kunnallisten työnantajien riittävää edustusta.

Liitteenä on symposiumin ohjelma ja ilmoittautumislomake, jotka pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                      Jouni Ekuri

Neuvottelupäällikkö                      Jukka Sädevirta


Liitteet

Seminaariohjelma
Ilmoittautumislomake