På svenska
Yleiskirje
10/02
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 2002

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämisseminaari järjestetään Lappeenrannassa 25. kerran. Työelämän kehittäminen yhteistoiminnallisin ratkaisuin parantaa kuntayhteisöjen palvelutuotannon tuloksellisuutta ja samalla henkilöstön työelämän laatua.

Lappeenranta-seminaarin 25-vuotisjuhlaseminaari järjestetään tänä vuonna 15. - 16.8.2002 Lappeenrannan kaupungintalon kongressisalissa, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Seminaarin teemana on ensimmäisenä päivänä Työelämä -kokonainen elämä, jolloin tarkastellaan mm. osallisuutta, asiakkuutta, työelämän etiikkaa sekä työn ja perheen suhdetta. Toisen päivän aiheena on kuntatyö ja sen kehittäminen. Aihetta käsitellään myös kolmessa sosiodraamaosuudessa esitettyjä tapauksia analysoimalla.

Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille.

Osallistujiksi tähän vuosittaiseen suurtapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat ovat seminaarissa riittävästi edustettuina. Seminaari on vuorovaikutteinen; tarkoitus välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä keskustelua juontajien johdolla. Tämän vuoksi luentolyhenteet ovat luettavissa Lappeenrannan kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.lappeenranta.fi sitä mukaa kuin ne ovat järjestäjien käytettävissä.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Apulaisneuvottelupäällikkö            Pirkko Leivo

 

Liite   Seminaariohjelma