På svenska
Yleiskirje
31/01
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Vuoden 2001 ammattiyhdistyskoulutukseen sovitut muutokset sekä vuoden 2002 hyväksytty ammattiyhdistyskoulutus sekä yhteinen tuloksellisuuskoulutus

Kunnallisen työmarkkinalaitoksen ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen asettama koulutustyöryhmä on hyväksynyt 1.10.1995 voimaan tulleen koulutussopimuksen mukaiseksi ammattiyhdistyskoulutukseksi liitteissä 2–6 yksilöidyt AKAVA-JS ry:n, Tekniikan ja Peruspalvelujen Neuvottelujärjestö KTN ry:n, Kunta-alan Unioni/KTV ry:n, Kunta-alan Unioni/KVL ry:n ja Toimihenkilöiden neuvottelujärjestö TNJ ry:n koulutustilaisuudet vuodelle 2002 sekä liitteessä 1 yksilöidyt muutokset hyväksyttyyn vuoden 2001 ay-koulutukseen.

Lisäksi koulutustyöryhmä päätti kokoontua tarvittaessa seuraavan kerran kesäkuussa 2002 hyväksymään mahdollisia muutoksia hyväksyttyyn syksyn 2002 ay-koulutukseen. Siihen saakka koulutussopimuksen tarkoittama pääsopijajärjestöjen ay-koulutus toteutetaan kurssiaikojen, paikkojen ym. tekijöiden suhteen tässä yleiskirjeessä ilmoitetussa muodossa.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                    Jouni Ekuri

Työmarkkina-asiamies                Markku Roiha

 

LIITTEET
1. Muutokset hyväksyttyyn vuoden 2001 ay-koulutukseen
2. AKAVA-JS ry:n ay-koulutustilaisuudet v. 2002 
3. KTN ry:n ay-koulutustilaisuudet v. 2002
4. Kunta-alan Unioni/KTV ry:n ay-koulutustilaisuudet v. 2002
5. Kunta-alan Unioni/KVL ry:n ay-koulutustilaisuudet v. 2002
6. TNJ ry:n ay-koulutustilaisuudet v. 2002
7. Yhteinen tuloksellisuuskoulutus v. 2002