På svenska
Yleiskirje
15/01
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta-seminaari 2001

Kunta-alan yhteistoiminta- ja kehittämiseminaareja on Lappeenrannassa järjestetty pian neljännesvuosisadan ajan. Työelämän kehittäminen yhteistoiminnallisin ratkaisuin parantaa kuntayhteisöjen palvelutuotannon tuloksellisuutta ja samalla henkilöstön työelämän laatua.

Lappeenranta-seminaari järjestetään tänä vuonna 16.-17.8.2001 Lappeenrannan kaupungintalon kongressisalissa, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta.

Tänä vuonna vuorovaikutteisessa kollokviossa käsitellään kuntapalvelujen jatkuvuutta erityisesti talouden kannalta, palvelevan kunnan edellytyksiä ja malleja sekä kunnallisen työelämän tilaa. Toinen kollokvio tuo esille seutuyhteistyön mahdollisuuksia ja paikallisia kehittämishankkeita. Tilaisuus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille.

Osallistujiksi odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös työnantajat ovat seminaarissa riittävästi edustettuina. Seminaari on vuorovaikutteinen; tarkoitus välittää kommentteja, tehdä kysymyksiä ja käydä keskustelua juontajien johdolla. Tämän vuoksi luentolyhenteet ovat luettavissa Lappeenrannan kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.lappeenranta.fi sitä mukaa kuin ne ovat järjestäjien käytettävissä.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Järjestäjistä riippumattomista syistä aiheutuvat muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

 KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Työmarkkinalakimies                     Pirkko Leivo

LIITE  Seminaariohjelma ja ilmoittautumislomake