På svenska
Yleiskirje
24/00
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Neljäs valtakunnallinen kunta-alan työkykysymposium

Neljäs valtakunnallinen kunta-alan työkykysymposium järjestetään 6.–7.2.2001 Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopionlahdenkatu 23–25, Kuopio.

Kunta-alan valtakunnallisesta työsuojeluyhteistoiminnasta vastaava Työturvallisuuskeskuksen hallituksen kuntaryhmä on päättänyt, että Sanoista tekoihin -niminen henkilöstötalous- ja työkykypalkinto myönnetään seuraavan kerran vuoden 2002 symposiumin yhteydessä. Kuntaryhmä päätyi tähän ratkaisuun siitä syystä, että näin paikalliselle tasolle jää aikaa kehittämistyölle ja kilpailun kautta on mahdollista saada edelleen julkistettavaksi tuoreita ja uudisteellisia esimerkkejä työkykyä ylläpitävän toiminnan ja henkilöstötalouden järjestämisestä.

Kunta-alan työkykysymposiumin tavoitteena on keskustella ajankohtaisista kuntasektorin henkilöstön työkyvyn kysymyksistä sekä kannustaa omaehtoiseen kehittämis- ja tutkimustoimintaan työpaikoilla. Tärkeänä näkökulmana on muutoksen ohjaus ja sen mukanaan tuomien työpaikan ristiriitojen hallinta.

Symposium on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien johdolle, henkilöstöhallinnon, työsuojelun ja työterveyshuollon kehittäjille, päättäjille ja tekijöille.

Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo symposiumiin kunnallisten työnantajien riittävää edustusta.

Liitteenä on symposiumin ohjelma ja ilmoittautumislomake, jotka pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.1.2001 mennessä: Kuopion yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus, kurssisihteeri Annariitta Kettunen, PL 1627, 7011 KUOPIO.
s-posti etunimi.sukunimi@uku.fi

Symposiumin sisältöä koskeviin tiedusteluihin vastaavat

  • Kuopion yliopisto Koulutus- ja kehittämiskeskus, suunnittelija Seija Okulov, puh. 017 163 920, s-posti etunimi.sukunimi@uku.fi
  • Kuopion kaupunki, koulutuspäällikkö Raili Rönkkö, puh. 017 182 241, s-posti etunimi.sukunimi@kuopio.fi, työsuojelupäällikkö Seppo Hirvonen, puh. 017 182 261, s-posti etunimi.sukunimi@kuopio.fi

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Neuvottelupäällikkö                       Jukka Sädevirta

Liitteet 
1. Seminaariohjelma ja ilmoittautumislomake (lähetetty vain kunnille ja kuntayhtymille)