På svenska
Yleiskirje
18/00
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

Lappeenranta 2000 -seminaari

Kunta-alan yhteistoimintaseminaareja on Lappeenrannassa järjestetty yli 20 vuoden ajan. Yhteistoiminnalliset ratkaisut ja kehittäminen parantavat kuntayhteisöjen palvelutuotannon  tuloksellisuutta ja samalla henkilöstön työelämän laatua. Seminaarin työtapaa on uudistettu vuorovaikutuksellisen osallistumisen mahdollistamiseksi.

Lappeenranta 2000 -seminaari järjestetään tänä vuonna 17.–18.8.2000 Lappeenrannassa.

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöhallinnon, johtamisen ja yhteistoiminnan kehittäjille, päättäjille ja tekijöille.

Seminaariin odotetaan tänäkin vuonna lähes tuhatta kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo, että myös paikalliset työnantajat ovat seminaarissa riittävästi edustettuina.

Liitteenä on seminaariohjelma ilmoittautumisohjeineen. Ne pyydetään saattamaan myös yhteistoiminta-  ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenten tietoon. Muutokset ohjelmaan ovat järjestäjistä riippumattomista syistä mahdollisia.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Työmarkkinalakimies                      Pirkko Leivo

Liite  
1. Seminaariohjelma