På svenska
Yleiskirje
17/00
Kunnanhallituksille ja kuntayhtymille

XIII kunnallinen työmarkkinaseminaari Raumalla

XIII työmarkkinaseminaari järjestetään Raumalla 14.–15.6.2000. Seminaarin järjestäjinä ovat Kunnallinen työmarkkinalaitos, kunta-alan pääsopijajärjestöt, Rauman kaupunki ja Länsi-Suomen kesäyliopisto.

Seminaarin teemana on tänä vuonna 'Kunnallistalouden realiteetit  - sopimustoiminnan uudet mahdollisuudet'. Ohjelmassa on korkeakoulujen tutkimustuloksia ja kunnallisten sopijaosapuolten vuoropuhelua mm. paikallisesta sopimisesta, neuvottelukulttuurista ja kannustavasta palkkauksesta.

Seminaarin tarkempi ohjelma, ilmoittautumislomake ja luettelo majoittumisvaihtoehdoista ovat liitteenä. Seminaariin tulee ilmoittautua 24.5.2000 mennessä. Osallistumismaksu on 800 mk.

Seminaariin odotetaan yli 400 kunnallisten työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajaa. Kunnallinen työmarkkinalaitos toivoo kuntien ja kuntayhtymien työnantaja-asemassa olevien runsasta osanottoa seminaariin pohtimaan ajankohtaisia työmarkkina-asioita.

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Työmarkkinajohtaja                       Jouni Ekuri

Tutkimuspäällikkö                          Margareta Heiskanen

 

Liitteet     
1. XIII työmarkkinaseminaarin ohjelma
2. Länsi-Suomen kesäyliopiston työmarkkinaseminaaria koskeva esite
3. Ilmoittautumislomake