På svenska
Uutinen

KT:n koulutuksiin ilmoittaudutaan Linja-tunnuksilla

KT:n järjestämiin koulutuksiin ilmoittautuminen muuttuu. Syksyn koulutuksiin ilmoittaudutaan jo Linja-tunnuksilla. Aiemmin koulutuksiin on voinut ilmoittautua ilman tunnuksia, mutta esitysmateriaaleja ja tallenteita ovat voineet katsoa vain Linjaan kirjautuneet käyttäjät. 

KT:n koulutukset on tarkoitettu työnantajan edustajille kunnissa, kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla, hyvinvointiyhtymissä ja yrityksissä. Koulutukset on kohdennettu henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä muiden toimialojen asiantuntijoille, esihenkilöille ja johdolle. 

Koulutuksiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ja ilmoittautuminen vaatii tunnukset KT Linjaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu. Tunnukset Linjaan saavat kaikki KT:n jäsenyhteisöjen koulutusten kohderyhmään kuuluvat henkilöt. Linjassa voi jatkossa myös itse peruuttaa ilmoittautumisen koulutukseen. 

KT Linjan tunnuksia voit pyytää sähköpostitse: toimisto@kt.fi

Syksyn koulutussuunnitelma on julkaistu

KT tarjoaa jäsenilleen koulutuksia ja tapahtumia työnantajaosaamisen tueksi. Koulutuksia järjestetään työ- ja virkaehtosopimusten soveltamiseen, palvelussuhdekysymyksiin, työelämään liittyvään lainsäädäntöön, johtamiseen, esihenkilötyöhön, henkilöstöjohtamiseen, työelämän laatuun ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Syksylle 2023 on suunniteltu laaja tarjonta erilaisia koulutuksia jäsenillemme, joihin voi tutustua jo etukäteen.  Syksyn ensimmäiset koulutukset käynnistyvät elokuun lopussa.