Tapahtuma
-
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN, WEBINAARI

Kokeilukulttuurin edistäminen -webinaari

Työelämän kehittäminen -webinaarit logo

Kaipaatko vinkkejä, miten uudistaa toimintatapoja tuloksellisesti? KT:n ja kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöjen yhteisessä webinaarissa perehdyt kokeilukulttuurin peruselementteihin ja tutustut konkreettisiin tapausesimerkkeihin julkisista organisaatioista. Asiantuntijana toimii ketterä valmentaja ja johdon coach Terhi Aho.

Kaipaatko vinkkejä, miten uudistaa toimintatapoja tuloksellisesti? Ison perinteisen organisaation toimintatapojen uudistaminen tai toimintakulttuurin luominen uuteen organisaatioon voi tuntua haastavalta, mutta sopivin askelin onnistut. Kokeileva toimintatapa ottaa luontevasti mukaan niin henkilöstöä kuin asiakkaita. Eteneminen tapahtuu pienin askelin, tavoitteena on aikaansaada näkyvää lisäarvoa jokaisella askeleella.

Webinaarissa perehdyt kokeilukulttuurin peruselementteihin ja tutustut konkreettisiin tapausesimerkkeihin julkisista organisaatioista. Saat ymmärryksen, miten voit lähteä uudistamaan toimintatapoja kokeilujen avulla. Opit myös yksinkertaisen, mutta tehokkaan työkalun, jonka avulla saat heti kokeiluista enemmän irti.

Asiantuntijana toimii ketterä valmentaja ja johdon coach Terhi Aho. Asiantuntijapuheenvuoron lisäksi webinaarissa on osallistujia osallistavia osuuksia.

Webinaari on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu webinaariin KT:n tapahtumaportaalissa.

Lisätietoa webinaarista ja vetäjästä Tekojen tori -sivustolla.