Tapahtuma
-
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMINEN, WEBINAARI

Henkilöstölähtöinen kehittäminen -webinaari

Työelämän kehittäminen -webinaarit logo

Mitkä ovat henkilöstölähtöisen kehittämisen hyödyt ja tavoitteet? Millaisiin tilanteisiin, muutoksiin ja uudistamiseen henkilöstölähtöinen kehittäminen erityisesti sopii? Muiden muassa näitä näkökulmia käsitellään työelämän kehittämisen webinaarissa, jonka asiantuntijana toimii Valmentaja, VTM, Business Coach Timo Huttunen.

KT:n ja kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöjen yhteisessä webinaarissa käydään läpi, mitkä ovat henkilöstölähtöisen kehittämisen hyödyt ja tavoitteet. Eroaako henkilöstölähtöinen kehittäminen ”tavallisesta kehittämisestä”? Millaisiin tilanteisiin, muutoksiin ja uudistamiseen henkilöstölähtöinen kehittäminen erityisesti sopii? Lisäksi esiin nousevat henkilöstölähtöisen kehittämisen prosessi ja vaiheet: miten valmistautua, suunnitella, roolittaa, toteuttaa, ohjata ja seurata kehittymistä.

Webinaarissa käsitellään myös kehittämisen konkreettisia menetelmiä ja työkaluja sekä kehittämisen periaatteita ja kulmakiviä. Webinaarin asiantuntijana toimii Valmentaja, VTM, Business Coach Timo Huttunen. Asiantuntijapuheenvuoron lisäksi webinaarissa on osallistujia osallistavia osuuksia.

Webinaari on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu webinaariin KT:n tapahtumaportaalissa.

Lisätietoa webinaarista ja vetäjästä Tekojen tori -sivustolla.