Koulutus
-
KT Koulutus, webinaari

AY-koulutussopimuksen sopimusmääräykset sekä henkilöstön osaamisen kehittämisen suositus

Webinaari järjestetään perjantaina 10.2.2023 klo 9-11.

Koulutuksen kohderyhmä: KT-yhteyshenkilöt, henkilöstöhallinnon ja hallinnon asiantuntijat, esihenkilöt, henkilöstöpäälliköt ja -johtajat, työsuojelupäälliköt.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa kokonaiskäsityksen kunnissa, kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla ja hyvinvointiyhtymissä sovellettavan työ- ja virkaehtoehtosopimuksen ammattiyhdistyskoulutuksesta ja sen keskeisistä sopimusmääräyksistä. Tavoitteena on myös perehtyä kunta- ja hyvinvointialan henkilöstön osaamisen kehittämistä koskevaan suositukseen.

Koulutuksen keskeiset sisällöt:
• AY-koulutussopimuksen sopimusmääräykset
• AY-koulutusoikeus
• ruokailukustannusten korvaukset
• henkilöstön osaamisen kehittämisestä koskevan suosituksen sisältö
• jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen painopisteet suosituksessa

Kouluttajina ovat KT:n neuvottelujohtaja Anna Kukka, osaamisen ja koulutuspolitiikan asiantuntija Mertzi Bergman ja kehittämispäällikkö Jaana Näsänen. 

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisaikana osoitteeseen: anna.kukka@kt.fi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Koulutus on KT:n jäsenyhteisöille maksuton. Koulutuksen osallistuminen vaatii rekisteröitymisen/ilmoittautumisen koulutukseen. 

Ilmoittautuminen koulutukseen 8.2. klo 16 mennessä KT:n tapahtumaportaalissa. Tämän jälkeen emme valitettavasti voi ottaa vastaan ilmoittautumisia.

Osallistujan webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä. 

Esitysmateriaali löytyy koulutuksen jälkeen KT Linjasta. Tästä koulutuksesta ei tehdä tallennetta. Materiaalit ovat saatavilla KT Linjassa 31.3.2023 saakka.